BÖRJA SPELA BASKET

Ni är på väg att göra samma val som väldigt många barn och familjer – det råder BASKETBOOM på Kungsholmen!

Länk intresseanmälan säsongen 22/23 finner ni här – INTRESSEANMÄLAN

Födda 2015

Åtta nya kvarterslag för att ta emot alla som vill spela basket. Högt söktryck.

Födda 2014 och äldre

Välkomnas till befintliga lag, nya spelare är välkomna oavsett erfarenhet. Ett par av våra lag är fulla, då erbjuds plats i alternativt lag. 

Födda 2016-2018

Lek- och Bollskolan ”Haj Fajv” har en egen undersida här på hemsidan – ni anmäler er via intresseanmälan ovan. 

FAQ

Hur vet jag vilket lag som vi ska spela i då ni startar så många lag?

Välj det kvarterslag som ligger geografiskt närmast eller där skolkamraterna går. Kvarterslag; EiraEssingenKonradsberg och Kristineberg. Barn i Klastorpsskolan, Kungsholmens grundskola och STIMS söker sig i normalfallet till de lag som heter ”Konradsberg”.

Vad förväntas av mig som förälder?

Vi är INTE en barnpassningstjänst där barnet lämnas och vi sköter resten – vi gör det här tillsammans med er familjer för att skapa en trygg miljö för ditt barn. Du deltar på föräldramöten och hjälper gärna till någon timme per säsong. Tillsammans gör vårt bästa för att ge ditt barn härliga minnen som idrottare.

Vad förväntas av mitt barn?

ALLA barn är välkomna till vår verksamhet. Någon är lång, någon är rund, någon heter Kalle, någon är jätteduktig och någon är blyg. Sånt bryr vi oss inte så mycket om då vi verkligen menar att ALLA är välkomna till oss.

Idrott är som roligast då alla gör sitt bästa på träningar. Förväntan på barnen utifrån sin ålder är att göra sitt bästa – då blir det superroligt hos oss och massor med roliga minnen tillsammans med sina kompisar!

Ni når oss på info@kungsholmenbasket.se så guidar vi er vidare om ni har specifika frågor.

Varmt välkomna till Kungsholmen Basket!